22.2.10

kekejaman elin

nak tau nape entry neyh aq ckp kejam ? elin buat pasal asha kesayangan die . tapi aku nak wat pasal sape ?? haha

7 perasaan anda terhadap orang yang paling rapat dengan anda:

1. sayang
2. rindu
3. geram
4. marah
5. jeles
6. cinta
7. kesal

7sifat buruk pasangan anda

1. pemalas
2. boros
3. kuat tido dan makan
4. player
5. berlagak
6. poyo
7. show off


7 sifat baik pasangan anda

1. baik hati
2. xberkira langsung
3. selalu belanja aku
4. amik berat
5. suka merepek
6. kadang kadang rajin
7. kadang kadang pandai

7perkara yang anda suka lakukan bersama pasangan anda

1. merepek bersama
2. karoke bersama
3. melaram together
4. shopping together
5. cuci mata sama2
6. borak pasal laki sama2
7. tengok movie sama2

7perkara yang anda harap dari pasangan anda lakukan untuk anda

1. sentiasa bagi aku chocolate tiap2 bulan
2. belanja aku shopping..hahaha
3. wat kerja aku bila aku malas
4. selalu call aq biler free
5. dengar problem aku bile aku down
6. selalu ada masa untuk aku
7. cari hobi sama2


7hadiah yang anda inginkan dari pasangan anda

1. chocolate and chocolate
2. aku mintak ipod nano boleh ?
3. kalo mintak PSP keterlaluan ker ?
4. satu tv plasma dalam bilik . hahahaha
5. benda yang dia buat khas untuk aku
6. bawak aku merayap mana2 jer
7. sentiasa bersama sampai mati !


kalo ellin buat pasal ashaari . tapi entry neyh khas untuk membe2 baik kesayangan aku . korunk tau sendiri la sape korunk kan ? walaupun korunk ade perangai buruk tapi korunk lebih banyak bende baik dari buruk . and aku tetap sayang kat korunk !

6 comments:

Mknace said...

:) :) :) sharing is power
wow..
tahniah.. kalau berjaya list kan semua ni lam masa kurang seminit, maknanya anda memang mengenali si dia terutama yang 4 teratas tu

Mr Kamikaze said...

Good and nice entry..keep it up..

Mell said...

mknace : thanx dude ! tp klu nk tulis dlm mse seminit mcm ssh je . sbb utk perkara dua yg pertama tuh pun amik mse 2 minit utk menulis . hehehe

mr kamikaze : tq tq for reading

ellinadllin said...

hahaha.siot jew tajuk entry ko.aku x kejam larh weyh just saje suka2.hahaha WAH NAK IPOD.ni mesti kes tgk kt klcc aritu.aku cume mampu bg pamplet vaio jew.hahaha

bulat said...

7perkara yang bulat suka lakukan bersama dia

1. makan eskrm sm2
2. teman beli tedy bear
3. men game sm2
4. kuar mkn sm2
5. jaming sm2
6. tgk wyg sm2
7. tido sm2..hehe

Mell said...

bulat : buang tebiat ? hehehe

elin : sbb tuh aq kate ko kejam . mampu beli pamplet vaio jer ? ish3 .