23.2.10

boleh nyanyi ker ?

korunk kat luar tu semua boleh nyayi ke ? meh sini aku nak citer sikit pasal sorunk artis . die ni hensem sampai memikat hati membe aku kat kolej . kalau jumpa dia menjerit macam kene histeria la membe aku tu . otak dia pun ttak kurang hebat nya pandai . bila berkata-kata lagi lah hebat . sehebat lakonan dia di layar perak dan di television .

orang yang aku maksudkan tu ialah Awal Ashaari . apa yang pasti bukan Akhir Ashaari milik elin mahupun Tengah Ashaari kegilaan aku . hahahaha .



korunk mesti pernah tengok cerita DIVA . cerita lakonan Awal, Adam dan Ning baizura . kalau belum tengok pergi la beli dvd tak pun search kat youtube . dalam cerita tu Awal berlakon sebagai anak muda yang minat sangat nyanyi . soundtrack cerita tu ada suara awal . tapi waktu aku tengok cerita tu aku pikir awal ni memang boleh berlakon je la nyanyi hampeh .

tapi setelah aku terjumpa satu video dalam youtube . wah meletup suara kau nok ! boleh tahan gak . kira mamat ni boleh nyanyi la ek ? apa apa pun korunk enjoy ar jap tengok video ni kalau nak tau suara dia ok atau tak !


part chorus wat aku cair neyh haiz -__-
peace yaww !

4 comments:

ellinadllin said...

awal nyanyi best.aku rse diew leyh g jauh bater awal dr milah.haha

ouhh akhir asyaari

Mell said...

ouh yeah ! hahaha

qamaruluramaq.blogspot said...

akupun leh nyanyi..

jongang jongang jongang!!
halimah jongang jongang jongang!!..


ha3

Mell said...

shadap u ! xabes2 ngan jongang . shengal . hahaha