22.2.10

kau ade ?

best tak tajuk tuh ? hehehe . tu trademark membe aku . die slalu cakap kau ada . so kali ni aku nak post something pasal diri aku . sbb tuh aku tanya . kau ada ?

hahaha . ape yang tak abis2 kau ada neyh ? actually aku nak tanya kau ada ke meja makeup macam aku ? nak tau macam mana ? jap ek aku upload gamba kat sini

1

2

3

4

5

6

7

8

9

blusher, krim, foundation, bedak, loose powder, berus


haaaa . korunk tengok la sendri . hahaha . aku pun da pelik . sama ada ni meja makeup atau komputer untuk aku blogging ? hahaha . ni la akibatnye bila otak terlalu busy di depan pc 24/7. ataupun dalam erti kata yang lain pemalas !

aku terlalu busy pada waktu pagi biler bersiap untuk ke kelas . neyh korunk baru tengok makeup . lum tengok lagi kelengkapan untuk hairdressing atas komputer neyh . hahahaha . so aku tanya lagi sekali . kau ada ?

7 comments:

miss anne said...

ahaks...cmfm xde

fitri oh fitri said...

laaa, nak pegi kelas pon mekap ka?
hahah




www.fitridzulkifli.blogspot.com

Mell said...

miss anne : bagus ! hehehe


fitri : why not ? haha

Aynal nalnalnal nal. said...

ahha ko memangggg :D

Mell said...

aynal : why not ! hahaha .

ellinadllin said...

aku XDEW! tapi kan aku akan ada satu hari nanti.hahaha. ko tuggu mell.
hahaha :))

Mell said...

ouh yeah !