24.2.10

the game : play till you win

anda yang diluar sana . persatuan permain play station diluar sana . ahakz . sape kate dak perempuan tak main game ? especially game PS . kalau korunk nak tau aku paling suka main game PS2 yang ade kat umah aku ni . tapi malangnya sekarang disebabkan cd game sume macam cilake je . so aku hentikan kegiatan isi masa lapang aku ni .

korunk ingat game aku pasal girl je ker ? or game masak masak (ada ker) or barbie and so on ? hahaha . wa xsentuh okie game2 macam tu . nak tau apa game fevret aku ? cuba korunk check kat bawah ni



Tekken 5 tu ! membe laki aku terkejut bila aku cakap aku suka main tekken . dunia sekarang ni dak perempuan pun nak rasa jadi hero gak . kalau tak kenapa dalam game ni ada watak perempuan ? takkan laki nak amik watak perempuan yang nampak chumel cun and seksi tu plak . tapi adek aku selalu amik yang paling seksi punye . siot je .


character yang aku selalu gune sudah pasti la watak2 perempuan kan . takkan aku nak amik watak laki pulak ? xsyiok la nak lawan macam tu . nak2 pulak lawan ngan adeq2 aku yang sumenye laki . bangga tu setiap kali menang . memang aku selalu menang pun . lg satu game yang lebeyh kurang ialah game Soul Calibur . terbaek wok !


next game fevret aku ialah Moto GP . xkesah la 07 ke 08 ke . aku blasah je .





feel je main . sampai controller PS2 tu aku pusingkan . hahaha . macam la moto tuh pusing gak tiap kali aku pusing controller . nak nak plak biler race amik moto repsol . wah da mcm awek valentino rossi la plak aku rasa . jauh ku meluncur jauh semakin jauh . ececeh


bukan takat tu je game yang aku main . korunk mesti pernah dengar game Need for Speed kan ? haaaa game ni pun fevret aku gak . disebabkan aku xde lesen lagi and xreti langsung bawak kereta . aku lepaskan geram kat game ni . jadi drifter aku . race bagai nak rak ngan kete2 yang terbaek dari ladang abah hang . kalau boleh buat kat highway duke best gak doe ! hahaha





ade lagi satu game kereta . yang ni aku rasa lagi best dari need for speed . game Midnight Club . haiyaa kereta and view dalam game tu memang jadi kegilaan aku ar . siap boleh bawak kereta masuk shopping complex lagi tu . part paling aku suka biler nak pecah kan cermin and naik building tinggi2 lepas tu terjun . terbaek ar . keter terbakar je die ganti baru . ahakz .





walaupun aku ni gurl tapi jangan pandang rendah okie . highscore game fighting aku yang pegang ! hahahaha . jangan terkejut bila aku main game . memang semangat abis ar . kalau kalah memang marah siap maki2 lagi tuh . orang sebelah aku pun boleh terkejut . xcaye ? ko tanya elin macam mana aku main PSP die . hahaha .

korunk main game pe ?

2 comments:

zack zukhairi said...

pergh! awek main tekken tuuu!
hakhak! dasat ah. respek! :D
ingatkan awek-awek ni main barbie sama pooh je ? hakhak!

Mell said...

tengok org ar bhai ! hehehe .