6.3.10

Tahir's Brothers

Tahir's brothers ? pe de ngan Tahir's brothers neyh ? hahaha . sebenarnya xde pape pun . bukan la name grup baru yang macam Jonas Brotthers tu . tapi aku nak cter skit pasal 2 pemuda anak kepada Pak Cik Tahir neyh . yang sorunk tu da memang aku gila-gilakan sudah . nak tahu sape ? cube tengok gamba kat bawah tu .




my super duper hero


ofcoz laa my superman Faizal Tahir . why ? de yg x puas aty aku suka and adore and minat die giler ? xpe laa . aku ade artis kegemaran sendiri kan . okie okie malas nak membebel banyak . Faizal Tahir ni sangat sangat la popular dan macam kontroversi ada kan . tapi tetap xmengubah minat aku sebab sore die meletop la nok . wat mak tergila gila kan je la . hahaha . bakat die toksah citer la kan . aku ingat lagi aku tak sabar sabar nak beli album die lepas je aku tau album die da kuar . excited die toksah citer weyh .


okie skunk neyh den nak cito sket ket korunk sumo yang ngah baco blog den yang x sebrapo neyh haa . ado lagi sorunk anak Pak Cik Tahir yang mungkin korunk sumo tak brapo nak pasan sket kewujudan dio neyh haa . korunk tau kumpulan nasyid Far East ? korunk tau ahli kumpulan eh ? xtau ? den pun sobonarnyo xbrapo amik tau sangat ahli kumpulan eh sapo . kojap kojap . yang den celoteh banyak dalam dialek nogori ni buang tobiat apo plak ?


okie okie kte masuk blk dialek anak jati key ell . ececeh . continue . aku nak citer pasal sorunk pemuda yang bernama Anas Tahir . ni la anak Pakcik Tahir yang lg satu tu . die bekas kumpulan nasyid . macam Faizal gak la . die adik kepada Faizal . kalo abg die tu da popular kat industri muzik tanah air . si Anas Tahir ni lg la popular seantero dunia . ahakz



kembar faizal tahir ?


die neyh artis youtube la ktekan . aku da tengok video2 die . sore pun ley thn wo . mmg mcm Faizal . tp xleh lawan sore abg sendiri la kn . muke die pun agak bley thn mcm faizal . tp tetap faizal hensem . ececeh . cume bezanya die pakai spek mata . die blaja kat Universiti Swansea UK . xtau ar still blaja lg or not kan . sebab aku baru dapat tahu kewujudan die neyh malam semalam . heeheh .


die banyak wat cover video . tp bukan mcm orang lain yang betul2 wat cover . die punye cover neyh sore da okie skali wat plak muka2 hodoh die tu . ngan caption or bublle kat video yang shengal2 . menghiburkan gak hati aku yang tersangatlah tension ketika ini . die selalu wat video ngan member2 die . and rakan baik die iaitu akhbar . Akhbar neyh yang slalu nyayi ngan Yasin tu . yang wat rap tu .



koleksi muke shengal anas tahir

dengar kate da de awek . xde chance la aku kan . ahakz . kalau korunk yang ngah tension n nak tengok gak video si Anas Tahir neyh bley ar klik kat sini . anastahir tube . kat bawah ni ada satu video yang aku agak suka . sebab die bg ceramah sket utk org mesia . nak tau pe ceramah tu tengok la sendiri k . hehehe .



peace yaww !

2 comments:

eynda said...

Serius adik FT ni?? :-) Tapi lagi sukak dekat FT :-D

Mell said...

ye sgt2 serious neyh adek FT .
ofcoz FT is still da best ! wo !