7.3.10

drifting - andy mckee

niat dihati aku nak blaja main lagu ni . paling koman kalau aku ikut instruction and practice ley ar gak main dlm taun neyh gak kan . dalam 2 bulan tu mayb bley ar . kalau b'latih hari-hari ar kan . skali niat aku terbantut la plak . kalau nak blaja lgu ni kene tune gitar jd Dsus4 . mintak maaf je la . xdapat ar jep . wa tkowt xreti tune blek je gitar tu . hahaha .

bukan pe . aku nak gak main lagu lain kan . buat nye aku da tune Dsus4 tetibe nak main lagu lain da xsedap plak bunyi nye . nak kene tune dulu . kalo aku neyh expert nak tune gitar segala bagai xpe gak la kn . so as solution de tak sukarela nak bagi aku gitar satu untuk aku blaja lagu neyh . gitar yang da siap tune Dsus4 . aku main lagu drifting je . so gitar aku tune xusik ar . hahahaha

pape pun korunk enjoy la tengok video . aq pun not sure sme de neyh Andy McKee or bukan . layannnn.....



peace yaww !

3 comments:

AnAk iBu said...

kena tag. hihi. fa. gi belog ak sekang. ak klik nuff ko gak. hehehe. luv ya sis..

qamaruluramaq.blogspot said...

andy mckee lanie... boleh nyer kalu practise... prisa adinda pun penah wat cover lagu nie..

Mell said...

tau tau .huhuhu