14.3.10

da tiga kali okie

ape yang tiga kali ? kekasih hati ku putus buat kali ketiga . sungguh kejam ko mendustai hati yang sedang kemaruk cinta dengan mu (ayat nak jiwang jer) . kau tahu tak syg yg aku sangat menggilai ko sampai aku sanggup promote karya ko kat dalam blog aku neyh .

masuk neyh da tiga kali ko wat hal . nape kejam sangat ko ni ? ko x sayang kat aku ke ? atau belaian yang aku bagi tak cukup ? nape sampai tiga kali dalam masa yang singkat ini . kalau betul aku ade wat salah bagitau je . maybe betul aku xpandai nak baiki and perbaharui hubungan ni .

tapi diri ko sangat kejam kat diri aku yang lemah . belum cukup setahun aku mengenali ko . ooo gitar ku ! nape E string putus wat kali ketiga ? tolong ar weyh . aku ngah blaja lagu Fifteen neyh . xdpt2 lagi . bagi la aku khatam lagu tu dulu . kuang asham btul la gitar kesayangan aku ni !


kalau korunk prasan xde 1 tali kat situ


brand cikai je gitar aku..tali t'sangkut kat kunci tu


E string putus lagi

peace yaww !

6 comments:

sayang said...

huhu .. shahdunye post ni ..
^________^

siti nur fadhilah said...

takpe...pegi ganti cepat..
sambung maen kaw2 pastu k...
bkn lme pun nk ganti n pasang.. ^^

qamaruluramaq.blogspot said...

tu maksudnyer kou hebat!! gitaris handal2 memg slalu putus tali cam kou nie.. ha3

Mell said...

syg : hahaha

Mell said...

fadhilah : okie dokie

Mell said...

Q : ceyt kene perli lg . doyaii