4.1.11

keluarga muzik


"pantang keturunan aku AHLI MUZIK !"


haaa sape ingat dialog mak dara ni ?? hahaha . entry ni nk ckp de kne mengena ngan dialog tu... ntah laa xtau nak cakap camne . hahaha . xde laa sebenarnya saja je aku wat intro tu . disebabkan tahun lepas *macam lama sangat..2010 jer* aku jarang update blog . n banyak benda aku nak cter kat sini . aku nak citer pasal gitar baru and keyboard baru . memandangkan Qamarul Sahid mau tau pasal nye . hehehe .



aq dapat gitar baru . gitar eletrik . tapi aku tak reti laa nak main jenis gitar ni . macam bukan jiwa aku . tapi bagus ar dah de dua gitar . at least xde laa aku berebut ngan adek aku . tapi aku rasa bapak aku beli gitar ni pun sebab die nak main kowt . hahahaha . pape pun thanx abah :) . adeq aku lebih mahir main gitar letrik ni . die ley main solo n picking . aku nak blajar tapi rase macam....ntah ar . jari tak hidup . hahahah .


SX standard series

gimme that 6 strings !

ni ar rupe gitar baru :)


tak lame lepas tu abah aku beli keyboard pulak . disebabkan adeq aku, haiqal, dah tengok kakak n abg die main gitar die pun teringin gak blaja muzik . lagipun masa raya die de ckp nak kumpul duit beli keyboard . ahakz . memandangkan aq pun minat keyboard so aku terasa excited walaupun keyboard tu adeq aku punye . hehehe . nanti ada masa aku try berjinak ngan keyboard lak . mane lah tau kalau2 aku wat cover gune keyboard lak . hahaha .


MK-908 ???

Haiqal punye ni


sebab tu entry aku keluarga muzik . sebab dalam family aku sume main muzik kecuali mak aku *mayb sbb die xmnt* n ade bongsu aku *sbb die kecik lg* . hehehehe .


Photobucket

1 comment:

Qamarul said...

mak kou minat menyanyi kot.. huhuhu