14.4.10

best dengan kasut !



pencuri kasut ke ko amelia ? or ko da de beli kasut baru ? shopping ilang tension ke ? hahaha . bukan bukan bukan . itu semua tidak berlaku sama sekali . If a suit makes a man a stiletto makes a woman . chewah bukan main lg dialog kan . korunk mesti tau dialog ape yang aku tulis tu . tepat jawapan anda . seratus markah diberi . Semerah Cinta Stiletto .


okie minggu ni aku habiskan masa lepak ngan husanna sara and fed . memandangkan lum jumpa elin lagi . hehehe . so i went to TGV for a movie . mmg aku have fun laa tengok citer tu . cume yang aku tak puas aty tempat sempit sangat laa . pastu dalam cter tu muke si Farid Kamil selenge je sepanjang masa . adoyaii . tapi Lisa Surihani still the best laa kan . da ar chumel . ngan pelat R die lg tambah chumel . hahahaha


abis je movie kteorg jalan2 kat park KLCC tu memandangkan fed ckp nak snap2 pixie2 . and aku plak bawak gitar . ingat nak happy2 sket ar main gitar lepak2 ngan member . ngah syiok main gitar dtg sorunk makcik guard ckp xley main gitar . die igt aku nak mintak sedekah kowt . kejam ! *sigh*


then jalan2 je la kat park tu snap2 pixie . skali dengar plak bunyi wisel . kejam btul ar . klu pelancong luar negara snap2 pixie kat park tu kat bawah pokok xde plak nk halau . anak malaysia sndr nak snap pixie kne halau lak . ssh ar nak maju cmni . kejam !


then kteowg port kat pondok . de gak makcik guard situ . so aq bwk kuar gitar main sambil pandang die . xkne tegur plak . adoyaii . nyampah laa aku . kenkadang makcik guard ni kerek ar . bukan kenkadang kowt . slalu aq rse cmtu .


tyme kat bawah pondok tu sara da msuk kali ke-3 tny kteowg xlapar ke . hahaha . sian tul so pe lg . we went for lunch . kat KFC . adoyaii lme xmkn ctu . tp aku xsuke laa makan KFC . xminat . order set jom jimat yg nasi ayam tu die tukar nasi beriani . xde sup lak tu . tawar gler babeng ar . nyampah aku . hahaha . xpe laa rezeki da de . makan je la . nseb baik ley kenyang . da isi perut sume kteowg g jenjalan dlm komplex .


dalam komplex baru aq rse tenang sket nak snap pixie . and aku agak puas aty sket ngan gamba2 tu sume ! lentik de gedik de ngade2 pun de . hahahaha . nak tgk gamba ? nanti laa aq update . sbb xdpt lg gamba2 tu dr sara . almaklumlah gamba sume snap gune kamera orang . aq mne de camera . ahakz .


peace yaww !


4 comments:

fitri oh fitri said...

best ke cita tuhs? mcm xbest je

kisahremaja said...

saya NO to the makcik guard.... hehehehe

qamaruluramaq.blogspot said...

sebab mule2 tu kou main gitar tak sedap kot.. tu yg mak guard halau..

pastu second time kou main tue kou gemapk sgt kot.. tue yg mak guard tak sound

Mell said...

fitri : klu nk bg bntg i just bg 2 n half star laa . hehehe . utk ilang bosan n wat kering gusi okie gak laa


Q : hahaha . xley bla ko