15.4.10

apakah ?

apakah ? bagaimanakah ? dimanakah ? siapakah ? macam-macam soklan ley tanya kat dunia ni kan . sampaikan orang yang bijaksana wat satu laman web khas untuk bertanya soklan . mesti korunk pernah dengar benda ni kan ? mula2 aku mcm malas nak buat . tapi benda ni nampak best plus ramai plak member2 aku da gune . so y not aku pun sign up kan ? hahaha




kalau ade yang xtau apa yang aku bebelkan ni tanya je aku kat website ni ! tanya la pape yang korunk nak . selagi aku mampu menjawab soklan2 tu aku akan jawab laa . walaupun soklan yang korunk bagi tu mengarut . ahakz


peace yaww !




2 comments:

qamaruluramaq.blogspot said...

aku tanyer kat sini jelaa..

Q: kenape kou suke mgarot.. ha3

Mell said...

sbb mengarut tu hobby aku . hahaha