11.1.10

michael chin ! made in malaysia !

korunk penah dengar tak pasal KINTA 1881 ? this is the Malaysia's first ever full-fledged martial arts movie . so aku sebagai kipas-susah-mati movie movie yang berunsurkan martial art pasti tak lepaskan peluang tengok dan beli dvd cter neyh . made in malaysia lak tuh . kita patut bangga malaysia boleh buat filem martial art . aq da tgk cter neyh . walaupun ade kelemahan tapi filem tetap bagus ! actually bukan takat genre filem neyh je yang aq suke sangat . tapi barisan pelakon cter neyh merupakan national wushu champions ! lagi2 yang paling cute n buat aq fall in love ialah Michael Chin !

Michael Chin

oooo michael chin ! how i wish to be with u . i fall in love with you . ahakz . aku try cari gamba yang lebih cute tapi tak jumpe plak . so kalau korunk nak tau macam mane rupa michael chin neyh rajin2 la korunk tengok tv . kalau korunk de prasan iklan McDonald yang slogan die "cegah lapar sebelum ngantuk" kalo xsilap aku la kan . laki yang serbu masuk nak serang orang ramai tuh . yang pakai baju putih tuh . yang tuh la my love michael chin . hahahaha . aku betul suka la kat cina neyh . kan aku penah cakap aku suka laki yang de chinesse-look-a-like . hahaha

5 comments:

qamaruluramaq.blogspot said...

yang bos org jahat bdn besar dlm iklan mcD tupon plakon kinta tu jugak..

kawan saye penah lawan die.. and kawn saye menang!!

Nor Amelia Farina said...

yup2 . yg bdn besar tuh pun . tp lg suke michael chin ! die kn kalah kn yg bdn besar tuh dlm cter kinta . hehehe

kwn awk lwn die ? tipu ar tuh .

qamaruluramaq.blogspot said...

ha3 tak percaya kan.. jap i try search video kt youtube jap

qamaruluramaq.blogspot said...

http://www.youtube.com/watch?v=UYm8gtAGmjM

Nor Amelia Farina said...

faizal tuh kwn u ? muaythai ek ? i xmnt la plak muaythai . hehehe . pape je la . xkesah ar die klh . pe yg penting i mnt michael chin bkn shawn lee . hehehe