20.6.09

registration day


Welcome to Malaysia Institute of Integrative Media

Adoii..payah gak mule2 nk cari tempat ni kt ne coz da tukar bangunan bru. da sampai kt Wisma Prima Peninsular kne lak melilau cri kt bahagian mne bnd tu wujud. hahaha. coz kt ctu sume tpt de signboard..mcm2 kolej gak de. institute aku lak yang xde signboard. setelah 5 minit mencari akhirnya jumpe. xde la ssh mne pun mencari. senang je sebenarnya.

sangkaan aku bila daftar aku sorang je lah budak SMK COCHRANE. malangnya sangkaan aku meleset sama sekali. setelah 10 minit duduk menunggu giliran aku dikejutkan dengan kehadiran seorang insan digelar lelaki. pada saat itu perasaan ku bercampur baur sebab aku langsung tidak menyangka kehadirannya. lelaki yg boleh dikatakan tidak pernah sependapat dengan aku waktu sekolah dulu. sekali lagi aku m'buat sangkaan. aku menyangka dia pelajar multimedia production. dan sekali lagi diri aku seperti terkena kejutan elektrik. dia ambik course same ngan aku. Diploma in Broadcasting.

ini bermakna aku dan dia akan belajar benda yang sama. masuk kelas yang same. tapi aku merasa lega setelah dia sendiri beritahu bahawa ada lagi 2 orang yang aku kenal ambik course yang same. dan salah seorang tu kawan aku yang selalu gak lah aku borak n bertegur sapa. kalau yang lagi sorang tu aku tau name je n jarang aku tegur die. die pun xpernah tegur aku..sebab ikut kefahaman aku dia tu pendiam kowt. ntah ar.

tapi apa yang berlaku terpaksa aku terima dengan rela hati. ape yang berlaku ada gak hikmahnye. atleast aku xde la t'kial2 nk me'cari kenalan. hehehe. kalau aku susah ley mintak tolong ngan dorang. sekarang ni tinggal nak cari kawan pompuan pulak. hope semuanya berjalan lancar.



2 comments:

A M-Syah Reza said...

Beb..Congrats!!May i know who the others yg same college with u??

Dr hAnnA said...

yuhuuu~
fa amik broadcassttt..!
nnti popularkan ak taoo..
hak3