1.6.10

Happy Milk Day !

bile aku belek belek majalah only health yg kononnya dilanggan oleh mak aku tuh . walaupun pada hakikatnya mak aku tak pernah baca majalah tu . baru aku tau 1hb jun ialah hari susu sedunia . aku baca dorunk macam nak spread susu sedunia kat pavillion . btul ke ? macam tak da je .


korunk minum susu tak ? aku susu kosong memang tak minum . takleh nak telan . tapi kalau susu coklat atau susu soya tu aku minum laa . kire susu gak laa . mayb aku benti minum susu tyme kecik2 dulu awal kowt . ntah laa . aku tak pernah plak tanya sejarah susu dan aku kat mak aku . tak berminat nak amik tau pun . ahakz



papepun sekarang aku nak wish kat korunk semua . tak kira laa korunk ni minum susu atau tak . aku nak wih Happy Milk Day . so tunggu apa lagi ? jom amik susu masing and cheers ! hahaha . minum laa susu yang disediakan tu yer . bagus wo susu ni . tu je laa aku nak membebel ni .


peace yaww !

3 comments:

::ienafazlyna:: said...

i hate susu..hahahh...

qamaruluramaq.blogspot said...

susu yg asli tu r sedap. giler fresh.. tpi susu tepung sumpah tak sedap..

Mell said...

ouh yeah ! hahah