28.2.11

sedang bercinta




akhirnya setelah lama aku single . akhirnya kini aku bercinta . wah sungguh tak disangka2 . kekasih yang ada kat dalam hati ni pun sungguh laa sweet and supportive . like seriously ! sgt2 charming okie ! i love you sayang ! i promise i pun akan support you jugak . thanx sbb dah wat i macam ni . tak sangka laa i leh jatuh cinta dengan u sebab kan 1 air kegemaran kite sahaja . and you pulak dah support i nk tolong i untuk assignment . appreciate sgt2 . tu yg wat i tmbh sayang giler2 kat u . mad in love dah ni .




kepada pembaca ku sekelian . tgu update blog yg seterusnya untuk tau siapa gerangan pencuri hati aku tu :D nak sambung assignment dulu





Photobucket

2 comments:

saddam said...

wah, tajniah tahniah..hohoho

Mell said...

tahnia ? ooo terima kasih ! jgn lupa....

sedang bercinta part 2

MUST READ . I'LL REVEAL MY LOVE !