30.12.10

bola dan awek



setelah Malaysia memenangi Piala AFF Suzuki, aq tengok tetibe ramai plak yang LIKE page Khairul Fahmi Che Mat . ini menunjukkan populariti penjaga gawang pasukan kebangsaan semakin dikenali ramai . bagus sangat laa tu .


aksi menahan bola . hahaha

tapi the best part is awek si penjaga gawang pun meningkat naik . huh !? kire halal laa . pakej . untung laa dah jadi awek penjaga gawang dan pemain bola sepak . tapi aku terasa perkara ni sangat kelakar . sebab tetibe semua pun pergi add account si awek . sampai si awek dapat 500 request dalam masa 1 hari . si awek ade blog . klu korunk nak kenal siapa awek penjaga gol kebangsaan ley ar klik JejariRuncing . pape pun aku doakan cik awek dan en. keeper keep the relationship till the end of ur life yer . sweet en. keeper ngan cik awek ni . g baca cerita dorunk . aq malas cerita .


nama die ELIA :)

senior aku ade update status pasal sikap m'sian yang hipokrit . nampak marah tul die update status tu . hahaha . mana tak nye bila Malaysia menang bola sume pakat sorak bangga sampai tukar profile picture dengan jersi biru or kuning hitam . tapi bila kalah mula laa nak kutuk pasukan bola kita . so nasihat aku kat korunk jangan laa kutuk2 bila Malaysia kalah . kalau kalah and panas aty pun korunk kutuk pihak lawan yang sumbat gol banyak sangat . okie x ?? hehehe



kepada semua yang cuti hari jumaat sebab kecemerlangan skuad kebangsaan bersyukur lah anda semua ya . sebab aku tak dapat cuti . ade final paper plak tu . new year eve . selamat tahun baru untuk korunk . kita akhiri tahun baru dengan sorakan kemenangan skuad kebangsaan . ehehe


WELCOME 2011

Photobucket

3 comments:

Mirashada said...

comei la wek dia ;D

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Qamarul said...

saye telah ter "link" kan anda di post saya.. harap maaf huhu..