13.12.10

bacalah !

lama dah aku x update blog ni an ? bese ar jawapan aku masih sama . busy ngan macam2 assignment sampai ke perak . jauh tu . nanti dah abis sume assignment yang berat2 aku post kat korunk macam-macam cerita okie . wat masa ni lek luuu . korunk rehat laa dulu dari baca blog aku yang x seberapa ni . (macam ade followers lak an)

aku de banyak benda nak citer kat korunk . nanti lain kali aku singgah bercerita lagi kat cni yer kawan-kawan blogger sume . hati-hati di jalan raya . peace no war !


Photobucket

1 comment:

Qamarul said...

cerite laa pasal guitar n keyboard kou..