17.9.10

sang kancil

hari ni saya agak gembira biler pegi RAYA rumah kawan-kawan sekolah saya . hamik ko ! skema abis b'cerita . mukadimah sopan betul . entry title sang kancil plak tu . mau tau pe kene mengena terus kan lah membaca . hahaha

saya nak pergi raya laa ni


pape pun aku memang nak cter trip raya ngan membe2 sekolah . first raya umah zainol ! agak lama tak jumpe pemuda yang konon pemalu tu . sampai tak cam sudeyh . bergaya habis ko kan zenol . *weyh biler mau update blog ?*


kami jer dak pompuan yang ade


after rumah zainol gerak umah aku . first time mereka datang umah aku . GEMBIRA sangat weyh ! aku suke member2 aku datang umah . korunk yang ngah baca tu jemput2 laa datang umah . sebab bila tetamu datang rezeki masuk . *eh betul ker orang tua cakap* lantak pi laa . yang penting aku gembira biler member datang .


my home sweet home


rumah ketiga a.k.a penghabisan di rumah saddam . 2nd time datang . hope next year boleh laa pegi lagi . mengeratkan silaturrahim dan ziarah menziarahi adalah wajib :) HAHA . thanx Muiz Raja Acad Syazwan Syahmi Mas Dayah Jaz especially tu Saddam and Zainol . mak korunk masak memang sedap . zainol i love ur cookies tu laa !!!


rajin plak layan budak


suke haty korunk laa


raja . muiz . zainol
konon malu ar ?? poyos


ape yang best nye bile nak pegi umah saddam dah macam konvoi sang kancil . sume pun kete kancil . HAHAHA . tapi memang best !


bile kancil mule beraksi


sejak biler lak bmw depan tu follow raya ?


Photobucket



2 comments:

qamaruluramaq.blogspot said...

aku ingat kan kou nak citer makan rendang kancil...

Mell said...

HAHA . xde ar .