2.5.11

new update



tak tau nak update pasal ape . nak tulis blog pun macam dah malas . tak tau nak tulis ape . takde story best yang boleh aq kongsi . new update ; sekarang ni aku dah start wat part time demi menanggung pembelanjaan dan pembelajaran aku . now keje kat nandos . haaa cari laa yer tempat keje aq . nnt kalau korunk datang CONFIRM aq layan and bagi harga yang sama macam dalam menu . ngee :D





Photobucket

3 comments:

ct aimi said...

mell..ko keje nandos kat ner..ak ngah mencari keje gak nie..

Qamarul said...

thx yer letak blog aku kat bloglist :)

Qamarul said...

thx yer letak blog aku kat bloglist :)