6.3.11

BLOGGER IDOL ANJURAN TIAFAZUNIA KINI BERMULA

DENGAN KERJASAMA AKMALHILMI DAN ANDYHOWTT


okie guys . ini amaran keras . sila beredar jika tak suka . errrr okie ini pertama kali aku join any contest yang dianjurkan oleh blogger . aku tak pernah langsung nak join contest pape pun . tapi this time punye contest agak menarik perhatian aku . and memang kene ar ngan jiwa aku ni . hahaha . lagipun akmalhilmi sendiri yg dah ajak aq join contest ni . okie2 tak yah cter panjang . jom tengok contest ni .

klik kat banner ni klu nk tau lebih lanjut

aku tak record any song for this contest . aku gunakan video yang sedia ada jer . sebab aku xtau nak record lagu ape . hahaha . hope tiafazunia, akmalhilmi and andyhowtt suke laa video aku . jom tengok kat sini




enjoy ;)

Photobucket

13 comments:

zool said...

best la suara n gitar tu.. ade harapan menang ni

Mell said...

hohohoho . tq tq tq

Qamarul said...

guitar melalaikan.. ha3

Cikgu Fikri said...

wah.......
cemerlang...
tp, klu lg kuat sket, mesti lg best,.
tp, bg fiq, tetap




































best :)

Mell said...

Q : ko punye komen mmg mengundang tul

Mell said...

fiq : tq tq tq :D

Finaz Jaafar said...

sangat best ! gudluck !!! =)

Miss Tatie said...

mehla singgah blog kita. ade contest menarik dan hadiah2 yang lumayan menanti ada.... antaranya wang tunai rm250, tiket wayang exclusive di Platinum Suite The Curve atau kalo xnk boleh ditukar dengan T-Shirt dari F21 atau accessories dari DIVA, hadiah saguhati, kasut dari HGF, t-shirt dari MNG dan bermacam2 lagi..

♥yaya budak suka embun♥ said...

best lah !
good luck :)

Mell said...

tq tq yaya :)

Qamarul said...

haha mengundang ape nyer..?

Fooart said...

Ok gak Ina main and suara. Main gitar memang ok tp suara kena ok sikit. Teringat pulak masa ayah Ina gila main gitar dulu. Siap lilit kepala lagi.....

Mell said...

hehehe . segan lak haa paktam komen . main gitar n nyanyi suke2 je . tu yg xfocus kat sore . klu nk main gitar mcm abah mmg tak ley lawan laa . hikhikhik