1.8.10

piano and pianist

currently tuning into Autumn In My Heart's OST - Reason Piano Version


aku xtau nak cakap macam mane tapi dari aku kecik lagi aku memang suka sangat dengan piano . tapi tak pernah ada peluang untuk belajar piano . takpe laa . dapat dengar pun jadi laa . pe yang aku nak cakap sekarang tiap kali aku kenal sumone yang tau main piano sure aku jeles tahap gaban ar kat die . sebab piano ni boleh bagi aku satu perasaan lain macam sket . aku rasa macam perasaan orang jatuh cinta kowt . lebih kurang camtu ar .


memang romantik ar dengar bunyi piano . tapi yang pasti skunk ni aku tak jatuh cinta dengan sape2 pun . ape yang pasti piano dari dulu sampai sekarang selalu bagi aku satu perasaan yang cukup indah . tak kira waktu sedih duka kecewa marah gembira suka . piano sentiasa boleh tenangkan aku . and i always wish i had one in my roomm . hahaha . mampu ? piano besar nak duk muat dalam bilik kecik ?


sebenanrnya aku sendiri pun tak tahu apa yang aku tengah merepek . mungkin akibat aku bosan dan tension exam kowt . tension ker ? ntah laa . malas mau pikir . lagi2 paper untuk subject esok . nyampah kowt . xtau laa apsal kene blajar subject tu . untuk subject ni aku tak kesah kalau dapat markah rendah . sebab subject ni susah plus bosan . haiz . sabar je laa . da ar guys . stakat ni je laa aku m'bebel . peace yaww !

2 comments:

qamaruluramaq.blogspot said...

boleh r piano taruk dlm bilik.. leh wat katil skali... haha

Mell said...

-___________- ceyh kamoo